الرئيسية / colombiancupid web / 200 llibres recomanats per encertar per Sant Jordi 2021

200 llibres recomanats per encertar per Sant Jordi 2021

La pandemia fara que sigui, sens dubte, la diada diferent, pero els llibres nunca falten mai a la cita. Vet aqui la seleccio de propostes dividides per categories

best dating sight

Aquest nou Sant Jordi 2021 encara nunca sera com ens agrada recordar la diada, amb gent en carrers plens davant centenars sobre parades de llibres i roses. Pero sera. Encara que sigui en espais perimetrats o en estands davant de cada llibreria, amb les preceptives mesures de seguretat a causa sobre la pandemia, els llibres segueixen alla. Ho han demostrat dia a dia durant els ultims tretze mesos i els lectors han comencat a veure que potser no fa carencia aguardar el 23 dabril per comprar-los. Aquesta guia de 200 novetats ofereix llibres recomanats per dar i autoregalar-se, sigui o no Sant Jordi.

Literatura catalana, per Anna Abella


Literatura catalanaEls angles morts

dating website for cancer survivors

Borja Bagunya. Periscopi. 19,90

Despres dels celebrats relats sobre Plantes dinterior i Defensa propia, Bagunya destilla genialitat en la seva primera novella, a mes duna prosa sulfurica contra el doctrina academic universitari. Els protagonistes un professor de Literatura que es la pura imatge del perdedor, i la seva parella, la intelligent i honesta ginecologa.

Napalm al cor

Pol Guasch. Anagrama. 18,90

Amb nomes 24 anys i un parell de poemaris publicats, Guasch es convertia en lautor mes jove a guanyar el Llibres logotipo, premi sagac en el llancament sobre talents. Napalm al cor es una distopia asfixiant i alhora poetica acerca de la repressio del permitirse en una zona militaritzada on 2 nois pateixen la intolerancia envers el seu desig i la seva llengua, la precarietat i el desarrelament.

Tandem

Maria Barbal. Destino. 18,90 Flamant Premi dHonor sobre les Lletres Catalanes 2021, lautora de Pedra de tartera ja comencava lany amb bon peu, guanyant un altre guardo, el Pla, gracies a aquesta novella, en que reflexiona referente a lamor i la felicitat en la maduresa a traves dun viudo i duna dona acabats sobre eximir que coincideixen en una classe sobre ioga.

Consumits pel foc / Consumidos por el fuego

Jaume Cabre. Proa / Destino. 19

La decada despres sobre lexit de Jo confesso lautor de Les veus del Pamano torna amb aquesta novella curta, la mena sobre fabula nunca buscada en que un professor sobre literatura, de nom Ismael, comparteix protagonisme amb un petit senglar. Falenes atretes per la llum, el retrobament amb la veina sobre la infancia, una intriga negra i dosis de drama i dhumor, en un relat que no deixa de sorprendre.

Consulteu la seleccio total sobre llibres de literatura catalana.

Literatura castellana, per Elena Hevia

Literatura castellanaTomas Nevinson

Javier Marias. Alfaguara. 22,90

Aquest gran autor amb voluntat de ser-ho tanca amb aquesta novella un diptic que funciona tambe com el reves de la trama sobre Berta Isla, la seva novella precedente. Si aquella se centrava en lheroina del titol, ara li toca el torn al seu marit, que, havent tornat daquella aventura, senfronta al dilema moral de si es licit matar en la circumstancia concreta.

Los ojos cerrados

Edurne Portela. Galaxia Gutenberg. 17

En caso de que hi ha la preocupacio que recorre els llibres dEdurne Portela es la sobre lanalisi sobre la violencia que ella ha concretat en les accions dETA o en la que perdura enquistada en la parella. Ara li toca a la novella que recull el trauma sobre la lucha Civil reflectit en un avi que viu en un poble perdut i la dona jove que torna alla.

?Quan es el dia sobre Sant Jordi 2021? Data i com se celebrara

Al final continuamente ganan las monstruos

Juarma. Blackie B ks. 21

El segell Blackie B ks ens revella aquest autor andalus que ha ordit a la seva primera novella un impactant relat dautodestruccio generacional nunca gaire allunyat del que cosa va suposar Trainspotting al seu moment. Fill i net de temporers, Juan Manuel Lopez, es a dir, Juarma, sembla que deixara empremta. I a referente a arriba amb doblet sobre la seva faceta fanzinera a Abrazame Incluso que la vida deje de dar puto asco (Autsaider Comics, 12 ) reuneix una antologia de vinyetes satiriques plenes dironia i humor.

Independencia

Javier Cercas Tusquets. 21,90

Cercas ha enviat el seu heroi a lany 2025 quan, segons la seva ficcio, el proces i la pandemia ja son cosa del passat. La trama de fort calat politic, aquesta vegada situada a Barcelona, amb la nova alcaldessa (res a veure amb Colau) com a victima, li serveix a lautor per consolidar el seu projecte policiac.

Consulteu la seleccio total sobre llibres de literatura castellana.

Literatura estrangera, per E. E.

Literatura estrangera,Hamnet

Maggie OFarrell. LAltra Editorial / Asteroide. 23,95

La irlandesa Maggie OFarrell seria val de la figura de Shakespeare per Aclarar una historia sobre el Bardo. Hamnet va ser lunic fill home sobre lautor que va fallecer als 11 anys. Temps despres, aquest escriuria la tragedia referente a el trasgo dun pare i el seu fill amb un nom molt semblant Hamlet.

Marilynne Robinson. 1984 / Galaxia Gutenberg. 19,90

La multipremiada Robinson es la de les autores de capcalera de el president Obama i la sobre les veus mes respectades sobre lactual literatura nord-americana. Aqui recupera un personatge secundari de la seva novella En casa, un home blanc, alcoholic i autodestructiu que en els anys posteriors a la Segona lucha Mundial, senamora duna afroamericana.

Llum sobre febrer / Luz sobre febrero

Elizabeth Strout. 1984 / Duomo. 18

Strout ha decidit recuperar la seva heroina Olive Kitteridge, eternament enutjada i posseidora duna honestedat brutal, ara viuda i necessitada damor, en aquesta nova serie sobre relats tan honestos i precisos com el llibre previo que li va reportar el Pulitzer. Es laborioso no imaginar-se lOlive amb els trets de Frances McDormand, que la va encarnar en una excellent miniserie.

عن cmslgn

أضف تعليق

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

يمكنك استخدام أكواد HTML والخصائص التالية: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>